torsdag 25. november 2010

SOPHIE CONRAN
Jeg har forelsket meg fullstendig i produktene til Sophie Conran. Liker så godt de asymmetriske formene og de myke rillene. De romslige te-koppene er veldig gode å holde i og drikke av (og jeg tror teen faktisk smaker bedre i en vakker kopp, bare prøv:). Porselensserien fås i fargene lyseblå (Celadon), grønn (Sage), creme (Biscuit) og hvit – nydelige farger alle sammen! Sukkerskålen synes jeg er spesielt søt med sin gode og runde form. Den ujeven formen som spesielt kommer frem på skålen, gjør at det som ligger oppi blir ekstra fint. 


Teen fra Clipper kan forresten anbefales, kjempegod. Og designet på pakningen er jo også lekker, så den kan veldig gjerne stå fremme på bordet.


Alle produktene fra Sophie Conran er fra Rafens som har et virkelig bugnende utvalg av Sophie Conran og de fleste andre merker. Jeg måtte bare ta noen bilder fra butikken jeg besøkte, masse produkter i meterlange reoler. Rafens som ble grunnlagt i 1827 er jo faktisk landets eldste nålevende butikker i denne sjangeren.
Den lille hvite slette koppen er fra Kähler og kjøpt på Magasin i København. Clipper teen er også kjøpt der, i gourmetavdelingen i underetasjen (og for en te-elsker som meg, kom jeg ut fra Magasin med en hel bærepose med ulike deilige teer). Gourmetavdelingen kan virkelig anbefales dersom man er opptatt av god mat og drikke.

3 kommentarer:

ABE sa...

Vi er alltid innom kjelleren på Magasin når vi er i København. Massevis av gode viner også (samt norske aviser i kiosken ved siden av!).
Utrolig flott servise forresten.

Lene sa...

Utrolig lekkert servise, tror kanskje jeg må ta meg en tur innom Rafens neste gang jeg er i nærheten:)

Ønsker deg en fin uke!
Hilsen fra Lene.

Anonym sa...

Så lekre kopper,det er akkurat sånne jeg ønsker meg, klassiske og tidløse.Gode å holde virker det også som de er.Synes bildene dine er fantastiske!
Stella