onsdag 3. februar 2010

BLIR DET EN STRIKKET PUTE TIL SLUTT?Hmmm, har gått i gang med et lite prosjekt – å strikke en pute. Jeg er veldig glad i gråtoner som du ser, så denne strikkeputen blir også i grått. Om jeg får den ferdig er tanken å ha den i stuen. Det går sakte, men sikkert(?) fremover, det tar litt tid ser det ut til; jeg er nok en av dem som ikke har alt for mye tålmodighet og erfaring når det gjelder strikking. Og for første gang har jeg prøvd meg på perlestrikking, og da blir det stadig feil, så nå har jeg ikke tall på hvor mange ganger jeg har rekket opp.

Dersom jeg kommer i mål med puten, har jeg veldig lyst til å prøve meg på en strikket puff. Ja, jeg vet det kommer til å ta laaaang tid. Strikkepuffene til Christien Meindertsma er utrolig flotte, men ganske dyre, så da går det jo an å prøve å lage sin egen. (Måtte bare vise stjernekoppene som jeg har blitt så glad i, selvfølgelig med grå stjerner. Store kopper som passer både til en deilig suppe, frokostblanding eller kakao med masse krem).

2 kommentarer:

Bo med Lena sa...

Åh....disse bildene likte jeg så godt! Nydelige gråfarger og superfin sofa! Me like.

Det kommer til å bli kjempefint med den grå strikkeputa:)

christin sa...

perlestrikk tar tid, men det er absolutt verdt det, så heia deg!! har du sett pickles sin oppskrift på strikket puff? veldig enkel og grei, og resultatet blir fantastisk! nyt søndagens siste timer :)