mandag 1. februar 2010

GAMMEL STOL I NY DRAKT
Nå har jeg endelig fått ferdig den gamle stolen jeg kjøpte på auksjon for endel år siden. Den har egenlig aldri hatt en fast plass, den har vært litt på hytta ved sjøen og i det siste har den bare stått i garasjen. Jeg synes den absolutt fortjender bedre enn det. Trekket var gammelt og slitt, og malingsrester var det også på stolen da den ble kjøpt. Jeg har tatt en skikkelig overhaling på den med fjerning av maling og nytt lintrekk. Ornamentene er litt «vikingaktige», det hadde vært morsomt å funnet ut hvor gammel den er. Stolen ble med oss til fjells i helgen og der har den fått en fin og velfortjent plass.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en flott stol!
Pusset du den opp selv, eller fikk du noen til å gjøre det for deg?

Huset på Planen sa...

Nydelig stol. Den passet sikkert fint på hytta på fjellet.

mi-rachel sa...

kjempe fin stol!

Hokusfiliokus sa...

Til Fair
Jeg har pusset den opp selv.
Ha en fin uke:)

Vibeke sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Jeg har aldri vært innom hos deg heller, men hit må jeg komme igjen. Her var det mye fint :) Fine bilder!

Tove sa...

For en nydelig stol! Høres ut som litt av en jobb du har gjort med den:)

tempo.dk sa...

Hei! Tak for din hilsen inde hos mig. Stolen blev rigtigt flot - den fortjener bestemt at komme frem i lyset. Jeg har heller ikke været på besøg hos dig før. Det blev ikke sidste gang denne gang. Jeg lægger mig til som følger. Ha en god dag. Hilsen Bente.

Camilla Simone sa...

Tusen takk for fin kommentar hos meg. Falt pladask for din blogg, men sitt rolige utrykk og masse fint. Nydelig stol, artig å pusse opp gamle møbler.

mitt hus sa...

Heisann!! Så gøy at du stakk innom bloggen min, og takk for koselig kommentar!

Nydelig stol du har pusset opp! Du har jammen meg mye fint! Her inne var det mye jeg selv kunne ha tenkt meg:) Tror jeg skal prøve meg på den hjemmelagde musli-blandingen, som jeg fant litt lengre ned her.

Kommer innom igjen;) Ha en fin tirsdag!