tirsdag 20. oktober 2009

STAPPFULL KOFFERTKøbenhavn er synonymt med design, og jeg har nettopp hatt en herlig weekend der. Kofferten ble fylt opp til randen og vel så det, overvekt ble det også (men pytt, pytt -mye fint ble iallefall med meg hjem:)). Til og med tapet og wallstickere fra Ferm Living fikk jeg tak i. Puten fra DAY Home fikk jeg ikke med meg, men skulle så veldig gjerne hatt den. Er det noen som vet om noen butikker som har DAY Home i Norge?

4 kommentarer:

Kvirrevitt sa...

hei:) Så moro at du fikk med deg alt dette! Kan selv smile av både "the dots" og gressvasen hver dag. Jeg har sett på puten fra Day flere ganger selv også. Vurderer å prøve å sy en lignende...nu vel...MEN, jeg har tidligere kjøpt en pute fra Day Home på Milde Himmel her i byen. Sjekk der:)

Anonym sa...

Hvis du bare hadde 7 timer i køben, hvor ville du gått da?

Heidi

Hokusfiliokus sa...

Til Kvirrevitt: Tusen takk for tips:)

Svar til Heidi:
Hvis jeg hadde 7 timer i København ville jeg først dratt til Illums Bolighus hvor de har det meste og de fleste merker innen møbler og designprodukter. Så ville jeg dratt innom Grønlykke før jeg endte opp på Magasin på Kg. Nytorv. Her har de alt fra nydelig kaffe og te-avdeling (med bl.a. Kusmi Tea avdelign) i kjelleren til klær, sko og kosmetikk, leketøyskjeden Hamleys ligger også her, samt en hel etasje med interiør. Som en avsluning ville jeg gått innom Joe & the Juice i 1 etg. og tatt en forfriskende og nypresset juice samt en smakfull sandwich.

Åpent^hus sa...

Ah. har sett på innleggene dine tidligere. og koser meg veldig med dem. Vi liker mye de samme tingene, ser jeg. (minus de veldig spreke retromønstrene, de liker jeg, men ikke hos meg selv) KJøpte du Dots i Køben altså? Har du funnet en fin plass til dem? Ser gjerne bilder!! De står på ønskelista mi, men vet ikke helt hvor man bruker knagger som nesten er for fine til å henge noe på! :) fuglewallien er også helt herlig. ble det fint hos deg? Ha en fin tirsdagskveld!!