søndag 20. november 2011

LILLA
Jeg begynner allerede å glede meg til jul, så et snev av lilla har kommet inn på kjøkkenet i dag (det er jo tross alt bare en uke til det første adventslyset skal tennes :-). Det lilla fasettglasset kjøpte jeg på Home & Cottage, jeg synes disse lysglassene fra Tine K Home gir så utrolig fint og stemningsfullt lys. Papirkulen lagde jeg i går kveld. Fremgangsmåten fant jeg i årets julebok til Bo Bedre, en kjempefin bok med mange fristende matoppskrifter og gjør-det-selv-prosjekter. Den kommer nok til å bli flittig brukt i tiden fremover.

7 kommentarer:

KROnPRINSESSENE sa...

Ja, tenk at det snart er advent!
Nydelige bilder med god stemning du viser her.
Litt lilla ting å se her også nå.
Må jo være lov å snikpynte litt nå vel ;)
Ønsker deg en fin førjulstid.
Klem May Helen

Pikekyss sa...

syntes aldri november og uken før første advent har gått så fort før.. Jeg som ikke pleier å bli stressa kjenner at jeg er det :| Da er det ekstra hyggelig å surfe litt rundt å se på alt det fine i bloggverden :)

Julebord sa...

Kjærlighet denne bloggen, holde oppe det store arbeidet ønsker deg alt godt...

Julebord

Cecilies Lykke sa...

Nydelige bilder og en elskbar blogg;-) Så inspirert jeg ble til å finne frem adventsstaken! Takk for god inspirasjon fine:-) Klem fra Cecilie

Haust sa...

Nydeleg og inspirerande stilleben!

Ynskjer deg gode dagar fram mot jul! :)

charm design sa...

De lilla glassene er helt nydelige,gir et vakkert lys når de tennes.
En riktig god advents helg til deg også
Klem Heidi

Zafran Yoda sa...

This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Gretuff, just great!

Beersmithrecipes.com
Information
Click Here
Visit Web