onsdag 29. juni 2011

PÅ EN ROSA SKY


Jeg svever fremdeles på den rosa skyen som jeg satt meg på lørdag. Helt fantastisk arrangement av tre fantastiske NIB-jenter, alt gjennomført til minste detalj, og alt i rosa. Rosa har det blitt her hjemme også etter at jeg pakket opp den pastellrosa Cocoon/Holmegaard vasen fra goodiebagen, liker den så godt! Den kom for øvrig fra Illums Bolighus. 

For de som har fulgt med, så har jeg endelig fått byttet ut benkeplaten på kjøkkenøya som tidligere var i eik, med en høyglanset hvit. Og jeg er strålende fornøyd med resultatet. Jeg liker den lange, blanke hvite overflaten som jeg bryter med et stilleben i den ene enden. Her skal det være potter med urter, vaser med friske blomster, eller rett og slett boller og skåler med energiboost som nøtter og sjokolade... Dette stillebenet kommer jeg nok til å endre ganske ofte, alt etter humør og sesong (neste gang jeg endrer tror jeg nok det blir noen deilige og duftende urter).

I går hentet vi noe annet til kjøkkenet også, noe jeg har ønsket meg leeeeenge! Jeg kommer tilbake til det i et senere innlegg:)

6 kommentarer:

Anne Grete sa...

Hei du!

Takk for sist:) Hyggelig å hilse på deg.

Jeg er storfornøyd med glansdagen, vi er en gjeng fra akershusområdet som skal møtes igjen. Bare klikk innom bloggen min om du bor i nærheten :)

Klem

Gamletingretten sa...

Så utrolig herlige detaljer som var på det brette :D Jeg elsker rosa, og kombinasjonen av alt ble bare super fint :D *smiler* Skjønner godt at du forsatt svever på en rosa sky, så ut til å være en fantastisk dag :D klem gamletingretten :))

Unknown sa...

Nydelige bilder av herlig rosa!

Likte benkeplaten :o))Ha en flott dag!

Anines hvite verden sa...

Så fine bilder! Liker godt benkeplaten i høyglans! :) Glansdagen så ut til å være fantastisk! Fikk ikke vært der selv,men tar igjen neste år! Ha en fin fin helg! Klem Anine

Signe sa...

For et fantastisk vakkert stilleben - og benken var jammen flott den også :)

Klem,
Signe

Pikekyss sa...

nydelig stilleben, deilig rosa farge ♥ Skjønner at den goodiebagen dere fikk var fantastisk! Det fine dyret, hvor er det fra?

klEm