fredag 14. januar 2011

BARNEROM


Her er mitt bidrag til NIB sin utfordring, barnerom. Fargene går i hvitt, lyseblått, mørkeblått og innslag av beige. Vi har to barnerom ved siden av hverandre med en skyvedør i mellom. Det ene rommet brukes hovedsaklig til lekerom, mens det andre hovedsaklig er sove- og leserom (som det her er bilder fra). Han som har disse to rommene er veldig glad i dyr, bøker, Lego og biler. Sove- og leserommet preges av dyr, mens lekerommet preges av biler. Rullgardinene på begge rommene har fått pynt i form av en vimpelrekke i ulike blå- og beigetoner og mønster. De samme mønsterne/rutene går også igjen på puter.Wallstickeren «Animal Farm» er fra danske Ferm Living. 

På den ene veggen har jeg malt striper i lyseblått, mørkeblått og to beige farger. Stripene kommer også igjen på gulvmatten.

En liten gutt som er så opptatt av dyr har fått noen store dyrehoder fra Sprell på veggen – en hjort, en hest og en staselig løve. 

Bokstøttene er fra IKEA og var opprinnelig naturfarget. Nå har de blitt blanke og blå med litt spraymaling.


Jeg synes barnerommet er morsomt å innrede, noe som innebærer stadig forandringer:). Her er mitt siste prosjekt som snart er ferdig til å tas i bruk. En stålampe som også har fått en omgang med sprayboksen. Det gjenstår litt igjen på lampen, bl.a. skal ledningen skiftes. Men vi har allerede testet den ut, og den ga et supert leselys.

10 kommentarer:

Marta - livet på landet sa...

Så fiint!
Ser du er like flink med innredningen her, som i de andre rommene du har vist på bloggen!
Lurt med skyvedør mellom rommene!
Vi har også barnerommene vegg i vegg. Angrer litt på at vi ikke heller laget et stort, så kunne de delt rom. Men det kommer vel en tid der det ikke hadde vært så stas. Så skyvedør var jo genialt! Synd at min kjære nok ville protestert på å begynne å skjære i veggen her:)

Mange fine detaljer du har på rommene!
Tenker ungene liker seg her:)

Ha en fin kveld!

Fargebarn sa...

Så flott barnerom! Du er bare så dyktig med innredning. Striper på veggen samme som gulvteppet. Ingen tilfeldigheter her i gården. Kjekt at du ville vise barnerommet. Og den lampa på siste bildet digger jeg! gleder meg til å se resultatet.

Gollass sa...

Nyyydelig rent og pent;-)
Klem Elin

mimmi-leone sa...

Så flotte bilder av et nydelig soverom.

Ønsker deg en fin helg!

Hilsen fra Mimmi-Leone

Unknown sa...

Wow, for et flott gutterom!
Likte dyretemaet og wallstickersen:P

Mrs S sa...

Nydelig gutterom!! Så flink du er:))

Har sett det bamse-elgehodet et par ganger; hvor finner man det? Veldig stilig;)

Riktig god helg til deg og dine!

klemmer

Silje sa...

Kjempeflott gutterom!

Suger til meg inspirasjon, skal nå i gang med lillebror sitt rom.

Ha en fin søndagskveld!

Gry sin lille verden sa...

Wow.... FLOTT :o)

Utrolig flott blåfarge på den stålampen du har sprayet. Hvilken spraymaling bruker du?

Spennende blogg :o)

Ha ei fin uke videre!

Astrid sa...

En slik stålampe har jeg også - også min trenger en overhaling med bl.a ny ledning. Så fin den ble i blått (min er hvit).

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Hvor er gulvteppet fra?