fredag 3. desember 2010

SORT, HVITT OG EN DÆSJ MED GULTFørst må jeg takke så mye for tips i forrige innlegg, nå skal jeg nok få tak i hvite hjorter:) Og tusen takk til alle som har deltatt i blogglotteriet mitt og alle de hyggelige kommentarene. Jeg setter stor pris på og gleder meg over hver eneste kommentar!


Jeg elsker hvitt, grått og sort. Sort synes jeg gir en flott kontrast til hvitt og som legges merke til uten å  stjele for mye oppmerksomhet. Hvitt i ulike nyanser og grått opplever jeg som beroligende og gir meg en visuell ro.


Tenkte jeg skulle prøve meg på en farge igjen. Har prøvd det før, både med lilla og blått, men har fjernet det etter kort tid. Nå skal jeg imidlertid gi gult en sjanse. Vi har et stor maleri av den svenske kunstneren Ewa Jacobsson i stuen som inneholder mye gult og det er herfra den gule fargen kommer inn. Foreløpig har gulfargen kommet i form av vaser og blomster. Vurderer også en stålampe/leselampe eller en taklampe i gult, men først får jeg prøve å venne meg til de gule fargeklattene, før det evt. blir noen gule møbelinnkjøp.

6 kommentarer:

Marta - livet på landet sa...

Fine bilder!
Og så mange flotte saker du har! Flere av de tingene du viser står på ønskelisten min:)

Fin fredag til deg!

Klem:)

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Så flotte bilder, fiduciavasen er på min ønskeliste :D Så fin blogg du har også, jeg har lest meg tilbake og finner mye inspirasjon! Lagt deg til i listen min.

Ønsker deg en god helg!
Klem Jorid

STYLIZIMO sa...

Nydelige bilder! Jeg er stor fan av sort, hvitt og graatt selv, men liker noen ganger aa legge til en farge for aa skape litt mer liv saann som her. Gult er kult :)

God helg til deg!
klem Nina

Høytrykk sa...

Fine bilder! Jeg synes det så veldig fint ut med litt gult. Selv har jeg det stort sett hvitt, sort og grått hjemme, og jeg har også prøvd å tilføre noen farger innimellom. Man blir jo så inspirert av alle de flotte, fargerike bildene man ser på mange blogger. Men i likhet med deg fjerner jeg det etter kort tid. Jeg får rett og slett ikke ro i sjela hvis det blir for mye farger. Det eneste som har fått bli her, er litt lyseblått/turkis i form av et par Emalox-boller. Vi har dessuten gulv og bord i eik pluss noen ting i teak, så helt fargeløst blir det ikke likevel. :)

Lotta sa...

Nydelige bilder....

små og store drømmer sa...

Herlige bilder :)