fredag 25. desember 2009

I DAG...
Dagen i dag har vært akkurat slik en 1. juledag skal være i mine øyne. Våknet til snø i luften (og det har faktisk snødd i hele dag), gått lenge i pyjamasen, lang og deilig frokost, lillegutt har lekt med gavene han fikk til jul, vært i akebakken med hele familien, drukket kakao med krem og spist hjemmelaget boller, spist en lang og deilig middag, slappet av under et pledd med en god bok i sofaen og nå i kveld, tent mange levende lys i hele huset og snart skal jeg krype opp i sofaen igjen med et godt pledd og fortsette å kose meg og nyte julen:)

Jeg fikk Kubus 4-staken av mannen min rett før jul og den har også blitt litt julepyntet. Et bilde som jeg har blitt veldig glad i er litografiet i midten laget av Yoko Ono. Et bilde jeg synes er stilrent og kontrastfylt på samme tid, bildet har vi kjøpt på Henie-Onstad Kunstsenter. Alve-koppene fra Wik & Walsøe har jeg fått av en god venninne.

7 kommentarer:

Hyttehuset sa...

For ein fin blogg du har. Takk for helsing hos meg, så fann eg deg. Og her vil eg kome att. Knallfine bilete. Ha ein fortsatt god jul!

Janne sa...

God jul:)
Fin blogg du har, ny her inne. Lyse fine bilder, kikker nok innom igjen!

Moderne Retro sa...

Nydelige bilder, og hvit Kubus var riktig lekker på Montana'en.

Myhome sa...

Nydelige bilder, lysestaken var urolig flott! Så smakfullt og lekkert det er hos deg!
Syns det beste med julen må være fridagene..bare slappe av og kose seg:) Ønsker deg en deilig romjul!
Klem Anita

Nina sa...

Hei ;) - og takk for kommentar inne på bloggen min. Jeg er en dame som er gift med en Sandefjordkar faktisk, en av fordums tid håndballspillere for Sandefjord. Det var før jeg møtte han og at han fikk lurt meg tilbake til skogen hvor jeg kom fra. Nå måker han snø og påstår han nyter innlandsklimaet.

Ser at du også har en fersk, hvit Kitchen Aid. Jeg også. Fikk en av pappaen min til jul samt isbollen. Jeg tjuvåpnet pakken før jul og har lagd både boller, ostekake og ikke minst is.

Jeg kan kaker og gjærbakst, men er så innmari dårlig på å lage brød. Mannen min påstår blir er mordvåpen (kompakte), så prøver bare ca. en gang i halvåret. Om du har brødoppskrift som passer til KA-bollestørrelsen og fungerer, synes jeg en oppskrift hadde vært helt topp på bloggen din.

Kubus 4-staken....- den begynner jeg å falle pladask for. Hadde ikke sett den i hvitt før. Den kan jeg like ennå bedre enn svart. Noe jeg kan ønske meg av pappaen min neste år kanskje?

Ønsker deg på solkysten en fortsatt god jul. Her på det indre Østland er det spådd ned mot 30 minus de nærmeste dagene. Da er det godt å bo i et nytt hus med jordvarme i gulvene. T-trøyeføre og barbeint uansett.

Skal gjøre meg litt mer kjent på bloggen din i løpet av jula.

borghild sa...

Så flotte stilrene bilder du tar!! Og den koppen med kakao hadde sett skikkelig fristende ut hadde det bare ikke vært for alt en småspiser gjennom hele jula - er jo konstant mett;) Klem B:)

lillesky sa...

Så utrolig lekkert du har det hjemme hos deg! <3