søndag 21. juni 2009

PÅ ØNSKELISTEN

Ønsker meg veldig en hvit Kitchen Aid til å ha på kjøkkenbenken. Da skal det nok bli andre boller... Orker ikke ha en kjøkkenmaskin som må tas inn og ut av et skap. For at jeg regelmessig skal bruke den (jeg har store planer om deilige hjemmebakte brød), må jeg ha den lett tilgjengelig og den må ha et appellerende design. Og det har absolutt Kitchen Aid (så får det heller være at den ikke har så kraftig motor...:)

2 kommentarer:

Moderne Retro sa...

Vi hadde tidligere Electrolux Assistent, og den ble stående ubrukt i boden (vi har ikke mulighet til å bruke et kjøkkenskap på en maskin). Etter vi skiftet til en mer anvendelig kjøkkenmaskin som står fremme på benken, blir den brukt hele tiden. Forstår derfor valget ditt veldig godt.

Ser du nevner motoren, og siden der ser ut til å være endel misforståelser rundt effekten til KA, så gjentar jeg svaret mitt inne på NIB vedr. dette:
Kitchen Aid Artisan har direkte transmissions-motor (direkte overføring til vispen). Kan derfor ikke direkte sammenligne effekten hos kjøkkenmaskiner som har en annen plassering av motoren.
Fordelen ved "direkte overføring til vispen" og lav effekt, er at maskinen ikke bråker så mye som de som har motoren plassert bak og som pga det trenger høyere effekt.
KA skal visstnok ha en gjennomsnittlig levetid på 30 år eller 4000 timer (hvis motorkraften ikke dugde, ville det ikke vært tilfelle).

Håper du snart får deg en lekker hvit KA.

White Heart Line sa...

Spennende blogg du har. Her legger jeg meg til:))

Elin:)