søndag 5. desember 2010

ONMII – VIS FREM OG FÅ ORDEN PÅ SMYKKENE!

For en tid tilbake fikk jeg 3. plass i NIB sin stilleben konkurranse og vant et kjempefint smykkebrett fra Onmii(Onmii er et gammelt japansk ord som betyr "å ta vare på deg selv").


Jeg har tidligere hatt endel av smykkene mine liggende løst i nattbordskuffen, noe som ofte førte til at de "floket" seg sammen i en eneste stor ball. Nå henger smykkene lekkert på orkideene og jeg har oversikt over hva jeg egentlig har og fått orden på smykkene:).


Det transparente Onmii-brettet gjør det enkelt å organisere smykkene ved at man henger opp øredobber, ringer, kjeder i orkideene. Øredobber tres enkelt i hullene i blomsterbladene, øredobber med klips festes i bladene, ringene kan festes i midten av blomsten eller rundt et av de myke blomsterbladene og kjeder/armbånd over blomsterstengelen. Brettet kan både stå eller festes på veggen.


Orkideene kan flyttes rundt på tavlen i de ulike hullene slik at du henger dem akkuratt slik du vil. I tillegg til å være dekorativ, gir det en fin oversikt over smykkene. Jeg har også tatt med meg et par løse "orkideer" med øredobber i vesken i forbindelse reiser, veldig praktisk! 


Smykkebrettet finnes i to ulike størrelser og er designet av industridesigneren Johan Verde. Onmii-brettet er nøytralt, men likevel lekkert i seg selv, og fremhever smykkene på en oversiktlig måte. Jeg har smykkebrettet mitt på nattbordet, men det kan like godt stå eller henge på badet, i gangen osv. Ta en titt på Onmii.com, her har de bl.a. en video som viser brettet i bruk. Der kan du også bestille Onmii-brettet - for dette må jeg si er en utmerket gave, enten til deg selv eller andre.


Hvordan står det til med dine smykker, har du smykkekaos?

4 kommentarer:

Kittys Paradis sa...

Fant bloggen din via Stylizimo, og glad er jeg for det! Denne må jeg følge :)

Kitty

tempo.dk sa...

Det er en flot måde at få orden på smykkerne - elegant og dekorativt.

Kari sa...

Det var en smart løsning! Jeg har noen flotte smykker fra Onmii, nå må jeg sjekke sidene deres igjen.

Har du forresten hatt trekning i lotteriet ditt?

Kari :-)

Avdelingen sa...

Vi har orden i smykene nå, etter at jeg også fikk Onmiibrett.
http://avdelingen.blogspot.com/2010/11/onmii.html