søndag 20. mars 2011

XLARGE - XSMALL


Tusen takk for hver og en av de koselige tilbakemeldingene på kjøkkenet mitt i innlegget under. ...og jippiii, jeg var så heldig å bli valgt ut i galleriet!


Jeg har noen nye planer og ønsker for kjøkkenet. Ny benkeplate i hvit høyglans står klar til å byttes med den gamle. Tenkte i første omgang å bytt den som er på kjøkkenøya. De andre benkeplatene kan bli litt vanskelige å bytte pga. tapeten ol., så de får vente litt. Ellers vurderer jeg å male eller foliere soklene hvite. Men øverst på ønskelisten står to hvite La Palma Lem barkrakker.


Jeg har lenge hatt lyst på en ny lampe i lesekroken, og valget endte til slutter på denne XLarge lampen fra Living. Liker godt den overdimensjonerte arbeidslampe looken. Jeg er glad i det som er lite også, som små buketter av brudeslør. De har så søte bittesmå blomster, og gir et bittelite snev av vår i stuen.

6 kommentarer:

Line sa...

Så kul lampe!

Jeg tror kjøkkenet blir kjempe stilig med hvit benk og sokkel :o)

Ha en super uke!


Klem :o)

Åpent hus sa...

grattis med ny lampe.
heldig du, som har konglelampe! :)
hvilken størrelse har du forresten?

hilsen Åpent hus

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Denne lampen er kjempestilig. Har sett på den selv. Den var jo på tilbud en periode til rundt 400 kr. Desverre ble jeg for sen, men de har den jo enda. Får se hva vi ender opp med. Kan angre nå når jeg ser hvor stilig den var hos deg.

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

LEKKERT! Og tusen takk for fin inspirasjon under her, kjøkkenet deres er en drøm og akkurat noe slikt jeg ønsker for mitt kommende hus en gang!

Ha en fin kveld!
KLEM

Beate sa...

Så fin blogg du har. Nydelige bilder.

Legger meg til som følger jeg :)

Ha en fortsatt fin kveld :)

Beate

Camilla sa...

For en lampe!!
Kjøpt nå i det siste? Jeg vil ha samma hva det koster! :-)