søndag 16. august 2009

NOE PÅ GANG – I GANGEN


Har et prosjekt på gang – i gangen. Jeg som liker best lyse farger på veggene, har nettopp malt en vegg i gangen SORT! Resultatet ble overraskende fint. Har også en annen vegg i gangen som jeg har noen planer med, men den skal forbli hvit. På den veggen har jeg lyst på wallstickeren «Powerbirds» og puten «Lovebirds» fra danske Ferm Living. I tillegg har jeg lenge ønsket meg stumtjeneren “Tree” designet av Michael Young og Katrin Petursdottir. Modellen til å feste på veggen hadde blitt super, tanken var å feste denne under wallstickeren med en benk på siden. Benken jeg har i gangen er av George Nelson, og det var på denne jeg tenkte puten (hmm, mannen min blir vel ikke akkuratt overbegeistret for flere puter i huset:). 

10 kommentarer:

Kvirrevitt sa...

God kveld:) Helt enig i valgene dine her altså! Jeg har også lenge ønsket meg det treet, men siden jeg kjøpte "the dots" i stedet, er treløpet kjørt inntil videre. Lovebirds-puten kjøpte jeg rett før sommeren på urbis.dk. Det var halv pris på den – tips! (om de fortsatt har dem på tilbud, da...)

mi-rachel sa...

hørtes veldig fint ut!!

Anonym sa...

For en nydelig blogg du har-hit kommer jeg gjerne igjen!
Klem Hege.

Heidi sa...

Kom over bloggen din ved en tilfeldighet og ble så utrolig imponert! Headeren var helt nydelig og når jeg ser nedover på bildene vet jeg at jeg kommer tilbake hit! Takk for titten og ha en god kveld!:) Heidi

Jenny at Dos sa...

Hej! hittade hit via Emmas designblogg. Nu sk ajag titta vidare.

Myhome sa...

Heihei!
Så flott, spennende og fargerik blogg du har! Liker stilen din godt! Oppdaget deg under nye bloggere, ønsker deg hjertlig velkommen til nib!!!
Ser lenger nede at du har gitt meg Award. Tusen takk, er veldig takknemlig for den! Håper det er greit jeg legger meg til som følger, og link hos meg, kommer gjerne igjen:)
Ha en finfin tirsdag!

A home far away sa...

Vilken underbart fin blogg du har, jag blir glad när jag kommer hit!

Ha en fin dag
Kram Gunilla från Singapore

Marias skriblerier sa...

Utrolig koselig blogg du har!

Kvirrevitt sa...

Halois! Sjekk ut http://emmas.blogg.se/. Kult eller, hihi:)

Moderne Retro sa...

Høres fint ut. Har selv lyst på den vegghengte stumtjeneren. :)