lørdag 13. juni 2009

PIKNIK

Pizzamuffins er raskt og enkelt å lage og passer fint å ha med seg når man skal på tur. Bruk en pizzabunnoppskrift og lag «små rundstykker» av deigen til hver av formene (det er lurt å smøre muffinsformene først, eller kan de lett henge fast i papiret). Trykk dem litt flate og legg på ønsket fyll på toppen sammen med revet ost. Stekes ved 200 grader til osten har fått en gylden farge (disse ble stående litt for lenge...) Smaker godt med en salat til. Godt til både store og små.

5 kommentarer:

Moderne Retro sa...

Takket være din kommentar hos meg, kom jeg over denne nydelige bloggen. Og pizzamuffinsene må jeg prøve en dag.
:)

Mina sa...

Hei!

Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg!:) Så fin blogg du har! Nydelige bilder du viser! Jeg kommer gjerne tilbake:)

Ha en herlig uke!

Klem fra Mina:)

Katrine K sa...

For en smart ide, og så flotte bilder du har her på bloggen, jeg kommer igjen!

mycupcake sa...

det var fine muffinsformer. hvor har du kjøpt dem? var de dyre? jeg har enda ikke kommet over noen sånne i Norge.

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風